Låtsas vara någon annan

Igår hade Sebastian gala för sin nya film. Och på galor måste man ju se riktigt high class ut. Något jag inte riktigt känner att jag lever upp till så jag klädde ut mej till någon annan och gick under namnet Lorenzo, den udda men berömda regissören från Italien. Och det var faktiskt få som kände igen mej till en början. Det var kult.

Här är ett par bilder genom transformeringen medan jag sprang runt och improviserade.

Och slutresultatet med den vackra amazonaskvinnan.

Tidigare har jag även varit Carloz, kokainkungen från Colombia.

Denna var också rätt lyckad, jag kommer ihåg hur folk frågade om jag ens gick på skolan och att jag inte kunde återhämta rösten ens en vecka efter. “Ronny” den ökända alkisen som vi alla sett utan för vårat konsum i varje stad som sägs sitta på Palmepangaren. Och som ofta vill ge folk en rak höger rätt i bröhackan för att ha golat till bängen! Klick!

Jag är med i SVT Debatt

Ikväll 22:00 är jag med i SVT Debattkanal 1. Skjortan är på och Vanilla Ice frillan fixad, nu är jag TV redo!

Såhär såg det ut sist när jag var med i SVT Agenda.

Här hittar ni hela videobloggen “Jag är arbetslös, som alla andra” som visades i SVT. (Klick!)

Man skulle kunna tro att jag är nervös, men bitch pleaze jag är såhär lugn!

SWÄGPLAY

Jag jagar som jag tidigare skrivit t-shirts med 80 och 90-tals motiv på. Och idag kom det hem en t-shirt med “Onda dockan” motivet på eller rättare sagt Child’s Play 2 från 1990!

Jag kommer ihåg hur jag såg omslaget back in the days i videobutiken när man fortfarande körde på VHS. Omslaget såg så jävla ballt och läskigt ut. Min mamma hade förbjudit mej från att se den, så jag såg den!