Rekar locations för filminspelning.

Just nu håller jag och Jens att förproducera en ny film. Jag är lite diffus om innehållet för att inte ge falska förhoppningar då det fortfarande är en 50/50 chans att den blir av. Men det är helt klart mina tre av mina favorit genrer i ett.

Det är rätt intensivt arbete då det är mycket som ska göras på kort tid. Rätt tråkigt att “raportera” om på bloggen. Men idag så location scoutade vi, eller leta platser att spela in film på. Som man säger på ocool svenska. Lillbrorsan hakade klart också på när det gällde att hitta “ödeplatser” ;).

1lcsc 2lcsc 3lcsc 4lcsc 5lcsc 6lcsc 7lcsc 8lcsc 9lcsc 10lcsc

Att gå i ödehus  gäller det att man är uppmärksam och försiktig för att inte rasa igenom, som lätt kan hända i gamla fuktiga hus. Detta var verkligen ett sånt hus men nyfikenheten driver alltid mej till att “bara kolla lite till”. Här på övervåningen var ett sånt fall där plankorna lossnade lätt. Då är det viktigt att kolla hur balkarna går som håller upp huset går och gå försiktigt efter dom.

Det är alltid kul att hitta små udda saker att ta med sej. Jag brukar hitta allt från patronhylsor från diverse vapen till antika tavlor. Idag hittade jag ett paket med oanvända raklbald i sin förpackning från ca 50-tal i förvånansvärt bra skick. Riktigt kul. Nån som har koll på vad såna här kan ha för värde? Om något alls? Annars rätt ball förpackning med “Tiger Razor blades”.

11lcsc 12lcsc

Brott på Brottet

Jag och min brorsa var och fotade på simstadion “Brottet” igår. Det var rätt jobbigt att komma in, nån sabotör hade satt massa taggtråd överallt. Man kan ju skada sej när man ska in.

Här är lite bilder vi tog.

Det är rätt kul att fota med William då han lär sej väldigt snabbt. Ni kan kika mer av hans bilder på Instagram där han heter “WilleJoker”. Jag har skojat till det med namner där och heter “GrimAvBlyberg”.

Efteråt hällsade vi på min farbror som visade upp sin Absolut Vodka samling (syns i bakgrunden) och fick piggelin-groggar. Skoj skoj.

Fick även med mej elva stycken VHS band från förr där jag med lite tur ska figurera i. Om så är fallet tänkte jag försöka klippa ihop något kul från min barndom.