Danskskalle, Pushers och Simon G!

Jag har fortfarande inte fått tid att slänga upp dom riktiga inläggen. Det är lite stressigt med många projekt nu och deadlines hit och dit.

Men vad jag har gjort är att jag har varit i Malmö och slirat. Jag kan sammanfattade det med hummerlimmo, man i vit smoking och väldigt mycket sprit.

f7e506a6836311e283fe22000a1faeaf_7

Jag hamnade på en fest där en flaska Opal-sprit fanns. Grejen med Opal är att det är ett isländskt godis som blev förbjudet då det innehöll ett ämne som skulle “kittla” på tungan. Den hemliga ingrediensen var då en olaglig mängd syra som gjorde att den förbjöds.

Varför jag vet detta är för att Simon Gärdensfors har ett oöppnat exemplar av en sådan tablettask hemma. Jag filmade till och med den i min och Aggros kommande webb-tv show Peter Pan Komplex. (som i nuläget står still pga oändligt mycket skolarbete).

Till och med Quentin Tarantino har testat denna spritsort som bara finns på island och beskriver den så här: “If I had to imagine what poison tastes like, it would be this stuff Opal.”

3caba3fe835e11e2ad6322000a9f14f2_7

Dom andra på festen var inte alls förtjusta i den men jag tycker den smakade rätt kul. Den försvann kanske ner i min jackficka senare under kvällen till och med.

Helt plötsligt så var vi i Danmark på en shady undergroundklubb som spelade techno-musik, ingen täckning och lite batteri kvar i mobilen. Jag råkade skalla en tjej på dansgolvet när jag vände mej om av misstag, fick mängder med förslag om kokain och amfetamin vilket bidrog till att det blev dålig stämning bland alla danska pushers när jag bara hade en tjuga och en lego-manual i plånboken.. eller jag menar tackade nej.

Vårt sällskap blev diffusare och diffusare, det slutade med att jag åkte taxi hem till Sverige, Malmö med en väldigt packad japansk affärsman som jag fick sova hos.

Jag irrade senare nästa dag grovt bakis, om inte fortfarande full ut på Malmös gator för att hitta till stationen.

Det gick så där, men från ingenstans dyker Simon Gärdenfors upp och är lika förvånad över att se mej som jag är av att se honom. Vi snackade lite skit och han frågade lite lätt ivrigt om han fick ta sej en slurk av Opal-spriten som jag hade i fickan.

Jag gav honom hela flaskan, jag tänkte att har man ett oöppnat exemplar av den förbjudna godis sorten så förtjänar man en matchande flaska sprit till!

d5d98508840011e2866922000a1fbcb1_7

Simon G tippsade nyligen om min blogg som man kan läsa HÄR!