Jag spelar in en ny film!

Jag har under dom senaste dagarna spelat in min nya film som jag skrivit manus till och nu regisserar. Det är långa dagar men det är riktigt kul och med grymt duktiga skådisar som bla tidigare jobbat med Felix Herngren och varit med i biofilmer.

Jag brukar i vanliga fall nästan bara göra humor relaterade saker men denna gången är det faktiskt en rysare.

Skräckfilm och spökhistorier är något jag är uppväxt med och kan ganska bra så jag tror det ska gå fint även om det är första gången jag ger mej på den typen av film. Vi är just nu på inspelningsdag 3 och har ett par kvar, men det ska blir riktigt kul att få visa när den är klar.

Jag vill understryka att det inte är en zombiefilm och utan att avslöja för mycket med meningen “Vad händer om någon som Anders Eklund inte riktigt dog?“.

Här är lite produktionsbilder, jag visar dock inte alla i nuläget för att inte spoila för mycket innan filmen är släppt.

IMG_9893IMG_9902IMG_9919IMG_9920IMG_9932

Den här bilden är ganska rolig just för att den lilla tjejen på bilden som är fem år var lite nervös innan tagning så hennes mormor la sej ner ur bild så att hon inte syntes i tagningen för att stötta den henne. Och det funka!IMG_9947IMG_9972IMG_0046

I mitt avtal som regissör står det att jag måste få rosen på tårtan när den har filmats klart. IMG_0047IMG_0018IMG_0024IMG_0073

Musikvideoinspelning

Jag har slappat till det med inläggen i vanlig ordning men jag har haft fullt upp med att sitta och klippa material från när vi spelade in sista delen till Lilla Sällskapets nya video som jag även regisserat.

Men under väntan av att den släpps tänkte jag slänga upp lite slumpmässiga bilder från set  förra veckan.

Fick även ett jävligt fett linne av Erik!

Videon är klar och släpps inom kort!

Brott på Brottet

Jag och min brorsa var och fotade på simstadion “Brottet” igår. Det var rätt jobbigt att komma in, nån sabotör hade satt massa taggtråd överallt. Man kan ju skada sej när man ska in.

Här är lite bilder vi tog.

Det är rätt kul att fota med William då han lär sej väldigt snabbt. Ni kan kika mer av hans bilder på Instagram där han heter “WilleJoker”. Jag har skojat till det med namner där och heter “GrimAvBlyberg”.

Efteråt hällsade vi på min farbror som visade upp sin Absolut Vodka samling (syns i bakgrunden) och fick piggelin-groggar. Skoj skoj.

Fick även med mej elva stycken VHS band från förr där jag med lite tur ska figurera i. Om så är fallet tänkte jag försöka klippa ihop något kul från min barndom.

 

Färgen är inte grön

Det har blivit årstiden höst. Jag har dokumenterat detta årliga fenomen med min mobilkamera. Saker är orangea.

Vi träffade en katt som var ute och rastade sin tant.

Katten hade en kompis. Vi kände på katterna, dom var mjuka.

Jag håller på och gör en musikvideo

Jag tjatar ofta om att jag inte har tid för videobloggar eftersom jag gör andra större projekt. Och det är ju lite tråkigt att jag inte visar något under tiden det är “work in progress”.

Men jag tänkte det skulle vara kul och visa upp lite bilder från set på Lilla Sällskapets nya musikvideo som jag regisserar och Jens fotar.

För er som är obekanta med Lilla Sällskapet som är hyffsat “nya” så är dom även med i band som Maskinen, Mash up International, Ansiktet etc.

Det har varit ganska intensiva men sjukt kul dagar under inspelning och med ett grymt team. Är väldigt peppad över att få släppa videon inom kort. Jag brukar alltid säga “det här är det bästa jag gjort” när jag är klar, fast den här gången menar jag det!

Som en Ninja

Anledningen till att jag började kalla mej för “Grim” började för ca 10 år sen. Det var under ett sommarlov där jag var uttråkad och löste det genom att dra på mej mina inlines och åka ut och graffa i bilgarage. Jag brukade alltid avsluta dom att taga med just “Grim” som kom efter att jag tittat på “Grim & Evil” på Cartoon Network. Sen har det namnet bara hängt kvar sen dess.

Men eftersom min plastbror är väldigt intresserad av graffiti så stack vi och köpte lite cans. Jag är fortfarande en aning ringrostig efter alla år men det är rätt kul.

Vi fick dock inte tag i svart färg så jag löste det med att fylla i detaljerna med en tjock svart graffiti-marker som funkar förvånansvärt bra då man får lite mer kontroll över linjerna och får en snygg och skarp kant.

Min plastbror sitter fortfarande och skissar men jag var snabb att slänga upp lite grejer, dock med ny tag. Först upp blev Skeletor från He-man!

Nästa är Mr.Stay Puft från Ghostbusters. Alltså INTE michelingubben som många lustigt nog brukar få för sej. Denna här jag även som oöppnad figur från 1984 HÄR!

Jag har även gjort ett litet kit av en gammal Gameboy midjeväska som mina markers går ner fin fint i.

Dom tillsammans skapar Turtles som ploppar upp lite överallt i Halmstad. Här är några, kan du hitta resten?

HÄR! är tidigare aktiviteter som passar en 16-årings sommarlov.