Säljer skit på tradera

När jag var hemma i Halmstad över helgen så hintade min bror att lådorna med figurer jag har på hans vind tar lite väl mycket plats. Och det stämmer, mycket av min samling har dom senaste åren tyvärr legat nedpackade och så kommer det förmodligen också att förbli.

Så jag tog med mej en kartong som jag nu säljer av på Tradera. Det är allt från 80-tals figurer till nutid kolla HÄR!

Kaneda med motorcykel från animen och mangan Akira som kom på 80-talet. Producerad av McFarlane 1998.

Signerad Leatherface!

Alf 1987 i obruten förpackning!

Alien “chest buster”.

Sin City Marv, från serietidningen som kom långt före filmen.

Oöppnad Action Force figur från 1988!

Massa mer HÄR! Lägger upp mer ikväll/imorn.

Ny airsoftbana i Falkenberg

I Halmstad hade vi tidigare nordeuropas största inomhusbana för Airsoft. Jag var med från starten, hjälpte till att bygga ut banan med åren som gick och la ner min själ i plejset. Jag var med ända tills det kursade och gick i graven. En del av mitt hjärta dog den dagen. Alltså på riktigt, fem år av mitt liv bara sa poff.

Jag såg lite ut som en sån där smiley i ansiktet fast tvärt om. Så här tror jag kidsen uttrycker det idag —> :C

Jag slutade i stort sett spela airsoft efter det. Det sista jag gjorde var att köra en invigning åt EA games sen sålde jag av min utrustning. Det fanns liksom inget som kunde mäta sej med US airsoft som det hette.

Men så länge ryktades det om att det skulle startas en inomhusbana i Falkenberg. Tiden gick och inget hände men så nu nyligen så har dom fått klar en spelyta.

Jag var där igår på smygpremiären och det såg riktigt bra ut! Det var gött o få hänga med gamla kompisar igen, skjuta folk och ropa könsord utan att skämmas. En helt vanlig torsdag helt enkelt ;)

Här är ett gäng ingamebilder jag tog.

Än är det inte klart men ser i nuläget riktigt bra ut. Starkt gjort av föreningen Airsoft Varberg och alla inblandade! Just nu är banan på 1000 kvm och är i en ständig utveckling som kommer senare landa på 2500 kvm spelyta med möjligheter för inbrytningar utifrån huset.

Fruktansvärt intressant projekt och hoppas att få se mer av utvecklingens gång!

Här är alla andra bilder som jag inte använde, mycket höftade “skräpbilder” men jag vet att det är folk som gärna vill se dom med så här är dom —> “klick” (Tack till Johan Häägg för host av bilder!)

Nu vet jag att det kommer dyka upp många tjommar och hustla bilder, det är helt okej men länka då till detta inlägget med. :)

Att Trolla IRL

Att trolla Interwebz är kul men att trolla verkligheten är ännu roligare.

På Jens våning så finns det ett argt lappmonster. Numera har lapparna blivit mildare men det har ändå liksom blivit någon slags vardag med hennes lappar. Jag kan dock inte hjälpa att råka trolla dom IRL ibland.

Kolla kategorin “Roliga lappar” för mer lappar av lappmonstret från andra våningen.

Pixelklubben 64

En kompis till mej i Halmstad har startat en podcast om massa ball nostalgi, gamla spel, filmer, leksaker mm. Dom kör den med en skön fnissig och avslappnad stämning med den bredaste och mest ökända halländskan ni kan tänka er.

I ett avsnitt glömmer han till och med av att han precis blivit pappa. Det är då man har den där rätta kärleken till prylarna som man ska ha!

Pixelklubben 64  finns både HÄR på itunes eller den gamla vanlinga klassikern på facebook som man kan gå in och trycka på den omtalade “gillaknappen” HÄR.

Tiger Paw 1990

När jag var på Sci-Fi mässan i sommras så köpte jag en oöppnad Action ForceTiger Paw” fyrhjuling från 1990 med svensk text på.

Den kostade 600 pengar vilket var ett ganska ok pris då dom kan gå på mer, dock brukar jag köpa direkt från gamla lager annars och är då lite billigare men denna har jag letat efter ett tag nu så det var helt klart värt alla guldtior.

Men jag glömde att ta med den hem men så den blev kvar, men när jag var där nu sist så kom den äntligen med hem!

Jag har ju haft denna förut, den var till och med den andra oöppnade fordonet jag köpte i “vuxen ålder”. Men i början när jag började samla så förstod jag inte riktigt värdet i dom och att det är ett väldigt begränsat antal kvar i världen så jag råkade liksom öppna min och sätta ihop den.

Nu är det väldigt svårt att uppskatta hur många som finns kvar i världen men en ca 10-20 st (om ens det?) är nog inte en helt orealistisk uppskattning då “Tiger Force” var en väldigt populär serie och har idag bland dom dyraste och svåraste gubbarna att få tag i då många av dom bara var europa exklusiva.

Det var dock fruktansvärt kul att få sätta ihop den men det har stört mej som fan att jag inte har den oöppnad längre då det är nästan bara det jag samlar på idag. Att öppna en 20-30 år gammal förpackning är som att förstöra en liten bit historia. *100 nörd xp earned*

Missa inte nästa avsnitt av Vessige Hoodrats som kommer släppas här imorn!!

Göteborgs Filmfestival

För ett par veckor sen så var vi på Göteborgs filmfestival, dock han jag inte se så mycket film som jag tänkt då vi samtidigt spelade in vår webb-tv show men vi hann i alla fall mingla och dricka massa alkohol. Jätte mycket.

Folk kände igen mej, fast från mitt lite mindre ansträngda projekt “Vessige Hoodrats” som av tradition spelas in i onyktert tillstånd. Så dom bröt självklart isen med att dra klassikern “HEJ JAG HAR SETT DIN KUK PÅ INTERNET”. Funkar alltid!

Jag la märke till att rödrutig skjorta var kvällens populäraste plagg.

Ansiktsboken

Jag gillar det där tänket med att när en känd person dör så sörjer alla. Men när 1000 okända dör i till ex svält så sörjer ingen.

Eller hur alla magiskt förvandlas till trogna fans och känner sej unika när dom tror sej vara först med skriva till ex “RIP Whitney Houston” på diverse forum. Ibland utnytjar jag situationen för att skoja på den där sidan facebook. Kanske en av dom få anledningarna till varför jag faktiskt fortfarande har kvar min facebook, II troll the shit out of it!

Det var kul o se hur folk i panik tog bort sina inlägg när dom förstod vad jag höll på med så alla kommentarer kom inte med, men här är några.

Jag bytade sen bilden till Tina Turner, bara en reagerade.