Rullar

Jag har nästan glömt bort hur mycket kul det finns att se på här hemma igen. Så jag och William, min plastbror tog en tur med hans rullmaskin. Vi klättrade runt och hängde på ställen där man inte får vara. För att det är kul.

Det finns fler ställen vi tänkt “urban explora” i veckan men dom är på sån nivå att där ifrån kommer jag inte lägga upp några bilder tyvärr.

Loppisfynd – Halmstad

Jag har i tidigare inlägg flameat ganska hårt på utbudet av loppisar i Halmstad men idag tog jag en runda och hittade en hel del kul. Kolla!

En gammal promotion t-shirt med McDonalds från 1988!

Tycker ganska illa om McDonalds i övrigt men jag är en riktig sucker för gamla spexiga promoprylar. Jag menar kolla bara vilket syrat jävla tryck, hur kommer man ens på något sånt?!

Hittade även en rätt ball skjorta i feta färger, gissar att det är något snarlikt årtal på den med.

I fredags så hade dom massa loppisar i stan. Så jag o Jens tog en runda och där lyckades jag hitta en rätt spexig Casio-kopia för bara en tjuga! Plastfilmen för displayen satt fortfarande kvar och var helt ny. Eller nygammal kanske man ska kalla den.

Den har alla inställningar som min äkta Casio klocka har. Dvs alarm, veckodagar, 12h – 24h samt upplysbar display.

Nu när det äntligen blivit varmt igen så har jag kunnat använda mina Adidas shorts som jag tidigare skrev om. Men det finns bara en slapp bakficka på dom som känns lite som iPhonedöden. Eller en sprucken display lär man ju åstadkomma på nolltid iaf.

Så jag frågade Henrik på Backlist om han inte hade nån kul lösning. Och det hade han! En gammal Gameboy-midjeväska som jag till och med fick gratis. Ska sy på ett par nya remmar som jag handlat ikväll.

Det är till och med plats för plånboken och massa mer kul man kan behöva. Typ extra magg till pickan eller nått halvkilo kokain. Vardagssaker liksom.

Back II the hood

Jag och Jens har flyttat tillbaks till Halmstad över sommaren.

Vi rivstartade som batmobilen på raketbränsle och speed i fredags med sjukt tunga fester, spelningar och DJ-set i ett övergivet gammalt mansion med alla boyz from the hood som höll på hela vägen in till söndagen. Allt i ett enda race!

Här är massa bilder man kan titta på med ögonen.

Fet musik

Jag har varit på nonstop inspelningar dom senaste veckorna och har inte haft tid att uppdatera efter hand men tänkte slänga upp lite bilder från set. Men tills dess så tänkte jag tipsa om lite ny fet musik!

Mange Schmidt har precis släppt en ny låt som är jävligt tung! Han spelade in den när jag var i Uppsala. Jag poppar upp en millisekund med Mange i videon. Kan du hitta den?

En annan boyo som precis släppt nytt är Adam Kanyama. Känns nytt och fräscht och han har det vi svennar så populärt använder och kallar sw-ä-ä-ä-g.

Sthlm Uppsala

Jag har varit i Sthlm och Uppsala för att skoja runt och filma nån kul truddilutt. Förmodligen en blivande youtubeklassiker i vanlig ordning.

Hann inte knäppa så många bilder så här är lite blandade och strödda bilder från andra människor jag inte vet namnet på.

Har inget minne av denna bilden men jag rockar i alla fall en skön apatisk min, säkert i samband med nån form av alkohol skulle jag tippa på.

Morgonen efter plankade jag en hotellfrukost, den satt fint!

När jag låg o väntade på bussen hem hittade jag en tomhyllsa från ett gevär i fickan. Har ett vagt minne av att jag hittade den inne på klubben.

Men det är då man vet att det har varit en riktigt bra fest!

Jag har också varit på Simon Gärdenfors releasefest och fick äntligen tag i ett ex som jag tänkt skriva nån rad om inom kort.

För er som missat så kan ni spana in reklamfilmen jag gjorde åt honom HÄR!