Slimer

(Jag har dragit mej lite för att uppdatera här, det är pga alla ofrivillig reklam. Jag håller sakta men säkert på att lösa en ny sida med ny design och allt!)

Min första kontakt med graffiti var när jag var liten och skulle till ett närliggande köpcenter. Men på den tiden var det lite klurit att ta sej dit till fots vilket ofta ledde till att man tog mycket “genvägar” under broar etc. Och under broarna fanns självklart massa graffiti. Fast en stack ut extra mycket vilket var just Slimer från Ghostbusters. Ghostbusters var redan på den tiden en av mina all time favoritfilmer så jag blev sjukt impad och fascinerad av hela grejen med att “rita på väggarna”, rita snyggt dessutom.

Jag har lite sen dess alltid velat göra en egen, jag minns den bara vagt så jag ritade upp en ny skiss och målade den nu för nån dag sen bara. Kolla!

Jag har även målat Mr.Stay Puft aka Marchmallowgubben från Ghostbusters HÄR!

För er som inte alls minns Slimer så kan ni kika på detta klippet från filmen.

Och för oss nördar som gillar att överkursa kan man kika på denna med som visar hur Slimer kom till.

 

Nu är den mesta av min färg slut men tänkte beställa ett nytt gäng med färg snart och äntligen få tag i svarta cans. Nu sist köpte jag cans lokalt på rea men all svart färg var slut så jag löste det med en svart marker. Fördelen med den är att man får lite mer kontroll över linjerna men nackdelen är att man blir väldigt beroende av släta ytor att måla på samt att man måste vänta in att den första färgen ska torka vilket kan vara lite irriterande eftersom man ofta behöver göra klart sin målning “snabbt”.

Är jävligt sugen på att göra något med kromfärg nu när jag beställer nytt. Tänkte göra en stor Terminator dödskalle och Robocop i krom som jag tror kan bli jävligt ballt. Tänkte köpa röd och blå färg med som man kan ha till mycket, Super Mario, Optimus Prime mm.

 

Chechen – EPA

Unni som var med i gamla 50 Hertz har jag alltid tyckt varit jävligt ball. 50 Hertz var lite av en föregångare till Slagsmålsklubben som blev duktigt framgångsrika. I och med det så antar jag att 50 Hertz dog ut lite.

Men jag har alltid undrat vart Unni tog vägen, det kändes tomt men så bara vips så dyker hon upp igen!

Nu i Frej Larssons grupp Chechen, spana in!!

 

Alltid som en Ninja

Gjorde denna skissen av en Turtles fotsoldat för ett tag sen som jag tänkte måla på nån vägg bara nån dag efter.

Men jag fick en sån där fyra dagars feber så den glömdes av. Men i förrgår så smackade jag upp den på en fin yta jag hittat.

Plastbrorsan var äntligen klar med sin skiss och slängde upp vad jag kallar hans första “riktiga” målning. Det blev jävligt bra med tanke på att han bara är 16 år och inte målat så mycket tidigare.

Efteråt stack vi och badade. Det var stängt men vi hittade in ändå.

Ny videoblogg!

Eftersom jag mestadels jobbar på andra större projekt som inte kan visas än så tänkte jag det kunde vara kul med en kort och enkel videoblogg jag filmat med mobilen.

Det är från skolavslutningen. Värt att tillägga är att Jens hatar pranks, hur vanilla dom än må vara! Bara man går in på hans facebook och trycker “gilla” på Justin Biebers fanpage så går han bananas.

Har en till sån här “med mobilen” som dyker upp när det finns tid.

Jag har blivit knivstucken!

Gårdagen började fantastiskt! Solen sken, barnen lekte och allt det där.

Men så kom jag hem till min plastbror som hade en sån där rolig butterfly-kniv (Inget jag är obekant med, tvärt om). Jag blev sugen på att trixa lite med den. När jag fick den överlämnad till mej så fick jag inte riktigt grepp om den och slant lite. Jag fångade dock klart upp kniven stadigt mot benet, här tappas inget tänkte jag! Den hade dock hunnit fällas ut i fallet och bladet hade jag råkat trycka in rätt i ovansidan av låret.

Trots dom brutala smärtorna så var min första tanke, HÄMTA KAMERAN!!

Sjukvårdsupplysning rekommenderade starkt att jag skulle ta mej till närmaste akutmottagning för att eventuellt sys.

Jag fick åka på baksidan av en pakethållare hela vägen upp till sjukhuset eftersom jag inte ens kunde böja på benet. Väl framme tog jag det som en riktigt kärrig när dom pillade och skojade med mitt sår som inte alls ville skojas med.

Jag slapp nätt o jämt sy och vi “råkade” tråkigt nog få med massa sånna där plasthandskar  som är så praktiskt när det målas graffitiklotter på väggar. Så det var ju tur!

Precis innan knivolyckan så har jag haft fyradagars feber och i stort sett bara legat ned i fyra dagar så jag hade starkt behov av att springa av mej. Även om mitt ben var en aning begränsat att böja och använda så begav vi oss mot galgberget och kollade utsikten från ett fem(?)meters-torn. Mycket fin! Fem solar.

Efter ett bra tag av traskande så träffade vi på en “Varning för skytte-skylt”. Jag antog att den var ironisk så vi traskade vidare.

Den var inte ironiskt. Det var visst en skyttebana för lerduvor bakom.

Ingen var där så vi letade efter kvarglömd ammo som man kan lägga i nån micro för att skoja lite eller något annat kul (Ofta nån dött av det liksom). Och så kastade vi frissbee med massa lerduvor som inte blivit träffade.