Vi är med i Novemberfestivalen!!

För ett litet tag sen så blev min och Jens musikvideo nominerad till Novermberfestivalen som är Sveriges nationella arena för unga filmare.

Vi har sen dess inte hört något och har ivrigt väntat på svar. Men idag kom svarsmailet vi väntat på, och vi kom med!! Kolla! :D

Untitled-1

På tal om musikvideon, alla leksaker i videon var tråkigt nog inte mina. Utan några fick vi låna från Backlist i Halmstad. Men för ett par dagar sen lyckades jag köpa “tillbaka” Transformers roboten “Quake” från 1987 som var med i videon. Här står han och glänser framför en oöppnad förpackning av samma figur.

IMG_6850

Har man lyckats missa videon så kan man se den här.

Lilla Sällskapet – Din Gård

IMG_4941

Graffiti-workshop med Carolina Falkholt!

Igår var jag på graffiti-workshop på nolltrefem här i Halmstad. Workshopen hölls av graffitikonstnären Carolina Falkholt som tidigare varit omdebatterad med sin “graffitta” som hon målade på elevskåpen på Söndrumsskolan.

Workshopen blev riktigt kul. Många duktiga deltagare och jag fick äntligen möjlighet att prova på “spider” spraybruken som man kan kombinera med en skinny cap för att göra ultra tunna linjer som annars är svårt med vanliga sprayburkar.

Här är lite bilder jag tog från igår.

1gcf 2gcf 3gcf

Min målning längst till vänster.

4gcf 5gcf

Ett urval av dessa kommer även att ställas ut på Halmstads Stadsbibliotek.

Jag offrade ett stackars gossebarn för Turtles.

Jag köpte för ett tag sen en schyst oval tavla med guldram på loppis. Motivet var dock på något gammalt gossebarn, som känns lite halvcreepy att hänga upp.

1tmntt

Så jag tänkte jag skulle göra något kul av den istället. Jag har alltid haft tanken på att ha ett “porträtt” på väggen med karaktärer/saker som påverkat mig mycket. Så igår satte jag igång med att skissa och förverkliga mina planer.

2tmntt 3tmntt 4tmntt

Efter detta så sprayade jag det gamla motivet i svart som fick vara till bakgrund för Donatello som jag sedan klippte ut och klistrade på. Sen var den klar!

5tmntt

Nytt graffiti-uppdrag i Malmö!

Jag har precis blivit klar med min längsta målning hittills, den blev 10 meter lång!

Allt börjar så klart med en riktigt ful vägg. Kolla så ful den var, usch.

1bgm

Sen gör man en skiss.

2bgm

Sen målas väggen, steg för steg.

4bgm5bgm6bgm

Mad fotocredz till Yog Hippie på dessa två ;)

8bgm7bgm

Sen var målningen klar!

Det var dock sjukt svårt att få en bra övergripande bild på målningen med tanke på den väldigt smala gången. Bäst är att se den på plats i butiken Röda Stjärnan Militaria i Malmö.

Här är ett gäng som borde sammanfatta den hela. Det står “Bunker” på ryska (och!) serbiska enligt beställning.

9bgm10bgm11bgm12bgm13bgm

Min dröm har gått i uppfyllelse!

När jag var liten hade jag en dröm om att ha Action Force dykare i mitt akvarium som stod i mitt gamla pojkrum. Det skulle vara svincoolt, men det fick jag ju så klart inte.

Nu när jag gjort ett lägenhetsbyte så medföljde till min stora glädje ett akvarium. Visserligen i rätt skitigt skick, men som min store bror la ett par timmar på att fixa upp för dom stackars tre överlevande fiskarna.

Så nu när jag är “vuxen” och allt, tänkte jag fan passa på. Den gamla pojkdrömmen ska bli sann!

Så jag firade ned en gammal Action Force dykare från 1986, kolla så fett det blev!!

IMG_6466 IMG_6468

Planen är att köpa ett risigt gammalt Action Force jetflygplan och såga isär det i bitar så det ser ut som att den kraschat. Och sen då lite dykare från båda sidor som söker efter vrakdelar.

Och fiskar då förstås! Coola fiskar ska det bli med, så det inte bara blir undervattens displayskåp ;)