Nya 80-tals leksaker och graffiti-roadtrip!

Jag har på den senaste tiden enbart lagt upp massa graffiti eller från när jag är häftig i media.

Dålig stil, vart fan är leksakerna kan man tycka?! Jag hovar fortfarande in lite 80s toys då och då men finner aldrig tiden till att nörda ner mig med att texta text och lägga upp bilderna här.

Jag tror till och med att jag glömt posta att jag fått tag i en en oöppnad nordisk Action Force gubbe som är det enda kända exemplaret av i hela världen. Det ni!

Så idag är jag lite rebell, i mitt till nästan synes vuxna och tråkiga liv, präglat av jobb och en miljon uppdrag som stjäl min tid, istället för att göra mig till miljonär.

Jag började dagen (en av mina första lediga dagar på över en vecka) sketagött med att byta till mig dessa vackra skapelser! (Av Sebastian från pod-duon Pixelklubben64. Även årets cosplayvinnare på retromässan.)

Ett Ninja Turtles “OOZEY” playset från 1990! Älskar verkligen boxarten på dessa!

1TGTMNTFKB

En Robocop MOC från 1993. Inte världens coolaste utförande men föll så hårt för cardarten även där.

2TGTMNTFKB

En söt liten Transformers MIB, Twin twist från 1984. Med(!) sitt sticker sheet kvar.

3TGTMNTFKB

Efter att titta på all för jävla snygg boxart så blev jag för jävla sugen att åka o måla graffiti med hela händerna på Hallands enda lagliga vägg/tunnel, Skreastrand i Falkenberg. Så det gjorde vi!

4TGTMNTFKB 5TGTMNTFKB

Jag och (*) colabade och körde en målning ihop.

6TGTMNTFKB

Dalia hjälpte att fylla.

7TGTMNTFKB 8TGTMNTFKB

Willes färdiga “Rocky” målning.

9TGTMNTFKB

Målning av Sebastian, 14 år. En talangfull pöjk som gått på alla mina workshops och som nu fick hänga med och måla med oss. Han så där, sjungpratar med munnen också. Det kan man höra här: https://www.youtube.com/watch?v=aSSy-1w3u14

10TGTMNTFKB

Min och (* målning klar!

11TGTMNTFKB 12TGTMNTFKB

Ny video!

Jag och Jens har som jag tidigare skrev bla jobbat väldigt hårt med ett par projekt.

Nu är ett av dom klara, en reklamfilm till LO! Vi har även fått hjälp från Ferri som gjort musiken och Dalia som scripta under inspelningarna.