Ansiktsboken

Jag gillar det där tänket med att när en känd person dör så sörjer alla. Men när 1000 okända dör i till ex svält så sörjer ingen.

Eller hur alla magiskt förvandlas till trogna fans och känner sej unika när dom tror sej vara först med skriva till ex “RIP Whitney Houston” på diverse forum. Ibland utnytjar jag situationen för att skoja på den där sidan facebook. Kanske en av dom få anledningarna till varför jag faktiskt fortfarande har kvar min facebook, II troll the shit out of it!

Det var kul o se hur folk i panik tog bort sina inlägg när dom förstod vad jag höll på med så alla kommentarer kom inte med, men här är några.

Jag bytade sen bilden till Tina Turner, bara en reagerade.

2 thoughts on “Ansiktsboken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine − = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>