Göteborgs Filmfestival

För ett par veckor sen så var vi på Göteborgs filmfestival, dock han jag inte se så mycket film som jag tänkt då vi samtidigt spelade in vår webb-tv show men vi hann i alla fall mingla och dricka massa alkohol. Jätte mycket.

Folk kände igen mej, fast från mitt lite mindre ansträngda projekt “Vessige Hoodrats” som av tradition spelas in i onyktert tillstånd. Så dom bröt självklart isen med att dra klassikern “HEJ JAG HAR SETT DIN KUK PÅ INTERNET”. Funkar alltid!

Jag la märke till att rödrutig skjorta var kvällens populäraste plagg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 × = twenty seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>