Ny airsoftbana i Falkenberg

I Halmstad hade vi tidigare nordeuropas största inomhusbana för Airsoft. Jag var med från starten, hjälpte till att bygga ut banan med åren som gick och la ner min själ i plejset. Jag var med ända tills det kursade och gick i graven. En del av mitt hjärta dog den dagen. Alltså på riktigt, fem år av mitt liv bara sa poff.

Jag såg lite ut som en sån där smiley i ansiktet fast tvärt om. Så här tror jag kidsen uttrycker det idag —> :C

Jag slutade i stort sett spela airsoft efter det. Det sista jag gjorde var att köra en invigning åt EA games sen sålde jag av min utrustning. Det fanns liksom inget som kunde mäta sej med US airsoft som det hette.

Men så länge ryktades det om att det skulle startas en inomhusbana i Falkenberg. Tiden gick och inget hände men så nu nyligen så har dom fått klar en spelyta.

Jag var där igår på smygpremiären och det såg riktigt bra ut! Det var gött o få hänga med gamla kompisar igen, skjuta folk och ropa könsord utan att skämmas. En helt vanlig torsdag helt enkelt ;)

Här är ett gäng ingamebilder jag tog.

Än är det inte klart men ser i nuläget riktigt bra ut. Starkt gjort av föreningen Airsoft Varberg och alla inblandade! Just nu är banan på 1000 kvm och är i en ständig utveckling som kommer senare landa på 2500 kvm spelyta med möjligheter för inbrytningar utifrån huset.

Fruktansvärt intressant projekt och hoppas att få se mer av utvecklingens gång!

Här är alla andra bilder som jag inte använde, mycket höftade “skräpbilder” men jag vet att det är folk som gärna vill se dom med så här är dom —> “klick” (Tack till Johan Häägg för host av bilder!)

Nu vet jag att det kommer dyka upp många tjommar och hustla bilder, det är helt okej men länka då till detta inlägget med. :)

4 thoughts on “Ny airsoftbana i Falkenberg

  1. Tja nice blog en fråga, vad beställde du marpat desert frog combat shirt och de ? har letat ett tag hitta bara i japansk storlek som var billig vad har du för sorts ?

    • Jag hann aldrig updatera min till digi1(?) innan jag sålde av allt. Så det är inte marpat som är för marines som kör på det men dom ska se nästan identiska ut om jag förstått det rätt i nintendokammo djungeln. Men testa pma någon av dom andra i TF-11, dom har koll på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + = 9

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>