Jag fångar spöken, typ

Jag tänkte jag skulle vara något coolt till halloween i år. Jag har alldeles för länge slappat till det med vad det gäller utklädnad. Det är ju faktiskt en sjukt kul affärs-importerad högtid.

Förut har jag ofta kört på en work in progress utkädnad av Jason Vorhees som jag aldrig pallade göra klart. Jag hade visserligen en skitdyr importerad handgjord mask men ingen “hood” man har under så man ser äcklig och rutten ut så helhetsintrycket blev alltid rätt trist. Sen måste man alltid ta av masken när man ska supa vilket bidrog att det såg ännu tristare ut.

I år övervägde jag om jag skulle köpa en hood och pimpa resten av dräkten med men sen så känns Jason Vorhees nästan lika kreativt som att köra på den alldeles för vanliga Jokern från dark knight man obligatoriskt ser en liggande åtta av varje år eller klassikern “sexiga katten” uuuh..

Men jag kom på att jag har en beige flammsäker overall sen när jag brukade leka krig med svettiga män och militärer som mest bestod av militärt över intresserade personer i skogen. Eller “MÖP” som dom också kallas. (Hej låtsas om som att jag själv inte är en.)

Hursom så kom jag på att det är samma overall dom använder i Ghostbusters. En av mina absoluta favoritfilmer. Så jag började införskaffa dom saknade bitarna. Här är lite av processen.

Jag håller på att bygga ett proton pack att ha på ryggen och att blasta spöken med. Det är dock inte klart så jag krängde på mej en väska bara för att få ett hum om hur det kommer se ut med gröna axelremmar sen när det är klart.

Vi hade halloween-dag på skolan i torsdag där man skulle vara utklädd så jag passade på att “field testa” den när vi skar pumpor.

Många har redan frågat om jag har köpt den eller gjort den själv. Jag blir alltid lite förvirrad med vad man svarar på den frågan. Jag har ju inte köpt den klar utan köpt alla bitar för sej och sen kombinerat ihop dom för att det ska bli samma som Ghostbusters har men jag har ju heller inte tillverkat den från scratch. Vad säger man egentligen med ett kort svar? Ingen pallar höra ett långt utlägg på fyllan liksom. :P

Det saknas fortfarande lite småbitar, håller som sagt på att bygga ett eget protonpack nu i helgen. Så mer uppdateringar följer inom kort.

Ni kan kolla på denna nygjorda trailen på Ghostbusters så länge, ifall ni inte fattar hur jävla balla dom är då.

One thought on “Jag fångar spöken, typ

  1. Var köpte du overallen?? Har försökt få tag i en sån med exakt sån färg hur länge som helst! Måste, måste, måste ha en sån :O :D Maila mig gärna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × five =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>