Jag har gjort en musikvideo åt Lilla Sällskapet!

Jag och Jens har gjort en musikvideo (vår första!) åt Lilla Sällskapets låt “Din Gård” som släpptes exklusivt i Metros tidning idag.

Denna videon är lite extra speciell för mej då många delar är inspelat just på min gamla gård, i mitt gamla hus, innehåller material från min barndom och sist men inte minst en jävla massa 80-tals leksaker. Sen kombinerat med ett av mina absoluta favoritband. Det kan liksom inte bli bättre. Jag hade kallat det här för en riktigt knullfest om det inte vore för den barnvänliga miljön jag skapat i videon.

Kolla!

Glöm inte helskärm, högsta upplösning och att skruva upp volymen till max!

http://www.youtube.com/watch?v=e8kEApluYY0

2 thoughts on “Jag har gjort en musikvideo åt Lilla Sällskapet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 + = ten

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>