2014 års första graffiti-målning!

Jag har precis satt min första graffiti-målning för 2014.

Det blev en explosiv Super Mario, på Backlist i Varberg. Jag har även mixat in lite pärlplattor från sköna gamla Nintendo 8-bit spel, som jag velat prova att kombinera med graffiti rätt länge men aldrig fått chansen förens nu.

Jag testade även denna gången att skissa upp mitt motiv med blyerts innan, istället för med en can. Det gick väldigt bra och man slipper få dom där tjocka lager-på-lager-linjerna som lätt blir när det är flera nyanser inblandade.

Här är lite bilder från processen, i vanlig ordning!

skiss

1VBSMG 2VBSMG 3VBSMG 4VBSMG 5VBSMG 6VBSMG 7VBSMG 8VBSMG 9VBSMG 10VBSMG 11VBSMG 12VBSMG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − = three

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>