Robocop graffiti-målning

Jag jobbar rätt intensivt nu och hinner inte med att uppdatera allt kul jag hittar på. Men min instagram “GrimNyberg” är lite mer i sync med IRL.

Lite samma är det med alla roliga graffiti-uppdrag som ligger på kö. Ett har jag lovat i över ett år nu, så jag har börjat beta av dom i kronologisk ordning för att vara lika rättvis som Judge Dredd.

Så i söndags var jag tillbaks i Backlist Varberg för att måla en stor Robocop-målning. För det eventuella bomullsfältet som av misstag klickat sig in på min blogg så är det alltså en robot, som också är polis. Så jävla coolt!

I entrén hängde två gamla spår sen jag var där sist.

1robertcopgraffvarback

På golvet låg ett barn. Jag kände instinktivt att jag ville motbevisa *den där kvinnan* som tror att barn inte någon känsla för kvalitet. Om man börja räkna på hur jävla billig arbetskraft dom är, och vilket överskott det finns av barn. $$$$$ att hämta tror jag!

2robertcopgraffvarback

Här har vi arrangerat bilden lite så att man kan tro att han gjort allt själv. Men om man ska tjäna pengar på barnarbete så får dom ta lite enklare sysslor. Som att fylla i en massa färg!

3robertcopgraffvarback

Här har jag filmat lite som om barnet målat allt själv, det blev ganska bra. Kommer sälja som smör!

Barnet var skitgrymt! 10 av 10 poäng! Kommer bli en utmärkt graffitimålare, värt att investera i. Så man kan tjäna pengar då, inte för barnet bästa. Det vore ju heltokigt!

4robertcopgraffvarback5robertcopgraffvarback6robertcopgraffvarback7robertcopgraffvarback

Sen var den klar!

8robertcopgraffvarback9robertcopgraffvarback10robertcopgraffvarback11robertcopgraffvarback

När vi skulle åka hem kom den riktiga polisen också, trodde det var för att dom ville säga att målningen var skitcool, för att dom också är poliser. Men dom hade inte sett filmen. Det var synd.

IMG_5014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four − = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>