Ny video från mig och Jens!

Den mest populära frågan efter om när, jag har tid att måla alla graffitiväggar hemma hos folk eller deras butiker, är “när kommer nästa videoblogg från dig och Jens?”.

Den är så himla tråkig att svara på då svaret med stor sannolikhet är, inte idag, inte imorron, jag vet inte, jag jobbar och har inte tid och en massa såna tråkiga svar som inte ens jag känner mig bekväm i att säga.

Men idag så har vi en ny film! Det är visserligen från ett uppdrag för kulturförvaltningen, men vi tänkte göra den kul också (så klart). “Trams med samhällsfokus” som jag brukar kalla det. Eller intressant fast den är faktiskt inte tråkig, jag lovar. Kan man också säga. Ferri Emin står så klart för den feta musiken!

Kort och gott, det halländska Oskarström håller på att tyna bort, men det finns fortfarande massa balla människor kvar. Kolla!

(Glöm inte helskärm, fräsiga högtalare och allt sånt!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three × = 21

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>