Frakt & Retur

Frakt & Returer
På grund av det faktum att våra varor köps via Internet, kan inte prövas tidigare och köps på plats osynligt, har vi utvecklat följande retur- och utbytespolicy för kundservice. Självklart hoppas vi att du är nöjd med ditt val. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt val, är vår retur- och utbytespolicy som följer:
För retur:
Objekt kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar från inköpsdatumet. Men orsaken till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Retur kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returnerade artiklar får aldrig användas och i nytt skick. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. När det gäller att returnera rätt artiklar för återbetalning: Alla returnerade artiklar är föremål för en 5% bankhanteringsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna. Särskilda omständigheter kan kräva partnerskap med företags affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.
För utbyten:
Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använda föremål med alla tillbehör och förpackningar. Vänligen skicka tillbaka artiklarna inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returpaket måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar när avkastningen har mottagits. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna.
Viktigt meddelande:
1. Trots att vi ger 100% krångelfri returpolitik, med tanke på tid och pengar som konsumerar, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din order.
2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen.
3. Vi kommer inte vara ansvariga för att förlora om det returnerade paketet går vilse under sändningen, måste originalpostkvittot bevaras för att kräva ersättning.
tillbaka